eadv

Care sunt avantajele de care poti beneficia daca te angajezi la Prime Studios

Care sunt avantajele de care poti beneficia daca te angajezi la Prime Studios

 

 

Asa cum unii ar spune, daca ne raportam la anii ‘80, orice persoana care iesea de pe bancile scolii avea siguranta unui loc de munca, un venit sigur astfel incat sa poata avea un trai decent. Parca si oamenii erau mai fericiti si traiau diferit.

Daca revenim in prezentul nostru, vremurile s-au schimbat, la fel si oamenii. Nu mai putem vorbi despre aceeasi siguranta a locului de munca, a zilei de maine, mai cu seama ca se pune atat de mult accent pe experienta. Multi se orienteaza spre a-si deschide propria afacere, insa nu au nici un fel de sustinere din partea statului, un start de unde sa inceapa, o siguranta sau un sprijin atat financiar cat si moral.

 

Gandindu-ne la angajati, salariul lunar nu este conform muncii pe care o depun, ba chiar de cele mai multe ori mult mai mic in comparatie cu cat de mult lucreaza. Fapt pentru care de cele mai multe ori apar frustrarile, neajunsurile si chiar certurile in familie.

Asadar, multi dintre tineri se reorienteaza, mai cu seama femeile care isi doresc o independenta financiara pentru a-si indeplini visele. Astfel ca multe dintre ele se indreapta catre angajari videochat in Bucuresti, la Prime Studios ce vine cu oferte de nerefuzat.

 

Iata cu ce oferte vine Prime Studios

 

Videochatul nu mai este de mult un subiect tabu, mai ales in randul tinerilor si asta pentru ca au inteles ca este un job care ofera mult mai multe beneficii in detrimentul multor joburi din Romania.

Un studio de videochat cum este Prime Studios ofera contract de munca 100% legal, cu toate taxele platite la stat, un salariu initial de 3000 de lei, aici adaugandu-se si comisionul din orele extra pentru care doritoarele opteaza sa le faca.

In plus, oricine lucreaza peste program va fi platit dublu, la fel si bonusurile.

Modele vor primi un bonus de angajare de 500$ dupa prima luna de colaborare si inca 200$ daca aduc si o prietena care isi doreste sa lucreze in acest domeniu.

Angajatele vor avea parte de traininguri si cursuri gratuite de limba engleza, astfel incat sa ajunga la performanta pe care si-o propun. Vor avea parte in permanenta de sustinere si de un mediu de lucru cat mai relaxant si un aspect la fel de important este faptul ca nu au nevoie de experienta.

Aici vor invata pas cu pas toate secretele din aceasta industrie prin trainingurile pe care le au la dispozitie.

In plus, pot alege intervalul orar in care doresc sa munceasca, adica dimineata, intermediar sau seara, acest lucru fiind important pentru a nu le afecta viata personala.

 

Traieste viata pe care ti-o doresti alaturi de Prime Studios

 

Prime Studios vine cu beneficii importante pentru toate modele care doresc sa aiba un alt stil de viata, care vor sa isi indeplineasca toate visele si sa aiba parte de o viata exact asa cum si-o doresc. Lipsita de griji sau de lipsuri.

In plus, lunar, modelul cu cele mai multe ore lucrate online va fi rasplatita cu un city break.

Mai mult decat atat, Prime Studios cu pagina oficiala prime-studios.ro, organizeaza concursuri ce au ca si premiu o operatie estetica la alegere.

Echipa de aici pune accent de asemenea pe incredere, respect si confidentialitate. Este un job relaxant ce ofera sansa ca fiecare model sa se dezvolte personal, sa castige suma de bani dorita si sa aiba parte de experiente placute.

Puteti vedea mai multe despre oferta noastra aici.

 

Date de contact:

0725 165 944

 

 

Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

1 thought on “Care sunt avantajele de care poti beneficia daca te angajezi la Prime Studios

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *